Glutenvrij lunch recept

glutenvrij lunch recept

Salade met broccolirijst en feta

 

Een gezonde glutenvrije lunch, het is een recept voor 2 personen

Ingrediënten

     

      • 400 gram diepvries broccolirijst

      • 1 el milde olijfolie of 1 el kokosolie

      • 250 gr cherrytomaten

      • 7,5 gr verse peterselie

      • 180 gr gegrilde artisjok in olie

      • 75 gr feta of geitenkaas

      • Zwarte, biologische griekse olijven

    Bereidingswijze

       

        1. Verhit de olijfolie of kokosolie in een koekenpan en bak de broccolirijst 6 minuten op middelhoog vuur.

        1. Halveer de cherrytomaatjes en snij de peterselie fijn.

        1. Laat de artisjokken uitlekken en snij wat kleiner.

        1. Meng nu de artisjokken, tomaten en olijven door de broccolirijst. En verkruimel de feta of de geitenkaas over de broccolirijst en smullen maar!

      Scroll naar boven