Salade met broccolirijst en feta
Een gezonde glutenvrije lunch, het is een recept voor 2 personen
Ingrediënten
-
- 400 gram diepvries broccolirijst
-
- 1 el milde olijfolie of 1 el kokosolie
-
- 250 gr cherrytomaten
-
- 7,5 gr verse peterselie
-
- 180 gr gegrilde artisjok in olie
-
- 75 gr feta of geitenkaas
-
- Zwarte, biologische griekse olijven
Bereidingswijze
-
- Verhit de olijfolie of kokosolie in een koekenpan en bak de broccolirijst 6 minuten op middelhoog vuur.
-
- Halveer de cherrytomaatjes en snij de peterselie fijn.
-
- Laat de artisjokken uitlekken en snij wat kleiner.
-
- Meng nu de artisjokken, tomaten en olijven door de broccolirijst. En verkruimel de feta of de geitenkaas over de broccolirijst en smullen maar!